Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

BSOsport Amersfoort, locatie Nimmerdor

BSOsport Amersfoort, locatie Nimmerdor biedt naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar en ligt fraai verscholen achter bosgebied Nimmerdor in de wijk ‘Leusderkwartier’ in Amersfoort Zuid. De opvang maakt gebruikt van het clubhuis en het aangrenzende voetbalveld van voetbalvereniging Amsvorde. Er is plek voor maximaal 44 kinderen per dag.

Bij deze locatie staat het kind en de sport centraal. De kinderen maken kennis met diverse sporten en het samenspel wat bij sporten hoort. Sport is bij ons het middel om te bewegen, plezier te hebben, je te ontwikkelen en misschien wel verborgen talenten te ontdekken. Hockey, slagbal, voetbal, atletiek, rugby, tikspelen, tennis, frisbee, korfbal, balspelen; voor iedereen wat wils. De verschillende basisgroepen zijn ingedeeld op zowel leeftijd als beweegniveau.

Wij halen kinderen op van verschillende scholen in het Leusderkwartier en het Bergkwartier, met op dit moment voornamelijk kinderen van de Bolster, School op de Berg en de Vondelschool.

BSOsport Amersfoort heeft een enthousiast en professioneel team aan gediplomeerde sportbegeleiders. Allen afkomstig van de ALO of het CIOS. Iedere dag zorgen zij voor een aangename sfeer vol sportieve uitdagingen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijkt u rustig rond op onze website www.bsosport.nl of kom gezellig eens langs tijdens onze openingstijden.

Met vriendelijke groet,

Tanja Zaal

Locatiehoofd BSOsport Amersfoort

[E]: tanja@bsosport.nl

[T]: 06-44002727

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp