Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Laat je zien

Zien en gezien worden

De tijd komt weer aan dat de dagen korter worden, eerder donker is en daarom doen wij een beroep op alle ouders om er voor te zorgen dat er fietsverlichting op de fiets(en) van uw kind(eren) gemonteerd is en dat deze ook functioneert. Het komt nog steeds voor dat er kinderen zijn die zonder licht het Amsvorde complex verlaten en voor gevaarlijke situaties zorgen. U kent het wel: 3 kinderen die naast elkaar fietsen en waarbij de buitenste!! van het stel geen licht heeft. Dit heeft levensgevaarlijke situaties tot gevolg. Amsvorde voelt zich verantwoordelijk voor haar jeugdleden, wij nemen aan dat u dat ook heeft over uw kind(eren). Dus, ouders neem uw verantwoordelijkheid en wijs uw kind(eren) erop dat er zonder licht op de fiets niet gefietst mag worden.

Even de tarieven bij het niet goed functioneren van je verlichting:

Defecte fietsverlichting 16 jaar en ouder – 55 euro plus 9 euro adminstratiekosten

Defecte fietsverlichting onder de 16 jaar – 28 euro plus 9 euro administratiekosten.

Ja inderdaad een set losse lampjes is een stuk goedkoper !!!!

Naast goede verlichting, vraag ik ook jullie aandacht voor het lekker douchen en omkleden in droge (warme) kleding na afloop zodat kinderen niet bezweet, nat en vies huiswaarts hoeven. wij constateren namelijk dat de douchediscipline onder de jeugdleden erg laag is. Daarin zullen jullie hen moeten stimuleren door in elk geval voor douchespullen en kleding te zorgen. Bij Wim de Beer zijn op donderdagavond en zaterdag mooie Amsvorde voetbaltassen te koop waar die spullen in kunnen.

De tijd komt weer aan dat de dagen korter worden, eerder donker is en daarom wil de jeugdcommissie een beroep doen op alle ouders om er voor te zorgen dat er fietsverlichting op de fiets(en) van uw kind(eren) gemonteerd is en dat deze ook functioneert. Het komt nog steeds voor dat er kinderen zijn die zonder licht het Amsvorde complex verlaten en voor gevaarlijke situaties zorgen. U kent het wel: 3 kinderen die naast elkaar fietsen en waarbij de buitenste!! van het stel geen licht heeft. Dit heeft levensgevaarlijke situaties tot gevolg. Amsvorde voelt zich verantwoordelijk voor haar jeugdleden, wij nemen aan dat u dat ook heeft over uw kind(eren). Dus, ouders neem uw verantwoordelijkheid en wijs uw kind(eren) erop dat er zonder licht op de fiets niet gefietst mag worden.

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp