Amersfoort-Zuid

Vervanging kunstgrasveld in oktober

Van 9 t/m 27 oktober is het kunstgrasveld niet bespeelbaar!

In de maand oktober zal ons, inmiddels 10 jaar oude kunstgrasveld worden vervangen voor een nieuwe mat. Als Amsvorde hebben wij de primeur om als eerste Amersfoortse vereniging de beschikking te krijgen over een kunstgrasveld zonder rubberen inleg! Dit betekent een duurzamer veld en geen wasmachines vol zwarte rubberen korrels meer ;)

We hebben de werkzaamheden in nauw overleg met SRO afgestemd en hierbij gekozen voor 2 door de KNVB (zo goed als volledig) vrij geplande voetbalweekenden, zodat we zo min mogelijk overlast voor de teams hopen te ervaren tijdens de vervangingswerkzaamheden.

Concreet betekent dit, dat het kunstgrasveld van maandag 9 oktober t/m vrijdag 27 oktober NIET bespeelbaar is.

Vriendelijk maar dringend verzoek aan alle trainers, zowel jeugd als senioren, om hier rekening mee te houden. Jullie ontvangen via de verschillende Whatsapp-groepen updates en info mbt de werkzaamheden en via die weg kunnen jullie ook je eventuele vragen stellen. Het zou dus kunnen zijn dat er in deze periode trainingen uitvallen, graag jullie begrip hiervoor.

Op vrijdagmiddag 10 november zal de wethouder Sport, Ben van Koningsveld, het nieuwe kunstgrasveld officieel openenen. Rondom deze opening zal er van 14:30 – 16:30 een voetbalprogramma voor de jeugd opgezet worden, ook hierover volgt meer info via de Whatsapp groepen.

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp