Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Grote clubactie 2023

Op zaterdag 23 september start de verkoop van de Grote Club Actie weer. Dit jaar gaat de opbrengst naar de realisatie van de Yalp Interactieve Voetbalmuur! Op deze unieke muur (de enige in Amersfoort!) kunnen diverse leuke en uitdagende (voetbal) spellen gespeeld worden.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en hiervan komt € 2,40 (80%) ten goede aan de vereniging. Vorig jaar heeft de actie maar liefst € 3.500,- opgeleverd en hiervan zijn twee nieuwe dug-outs voor het veld 2 gekocht.

De kinderen kunnen de loten met een verkoopboekje aan de deur verkopen (via een QR-code of via een schriftelijke machtiging). Dit verkoopboekje wordt vanaf 23 september uitgedeeld. Ook kunnen loten online verkocht worden door een link te delen aan familie en vrienden. Verder is het mogelijk om via je QR code een persoonlijke verkooppagina aan te maken. Hierop kun je de tussenstand van je verkoop bekijken, badges verdienen en meer. Meer informatie is te vinden in het verkoopboekje of op www.clubactie.nl

Fanatieke verkopers vallen in de prijzen!

Voor de verkopers zijn er mooie prijzen te verdienen. De kinderen die de meeste loten verkopen, winnen onderstaande prijzen:

  • 1e prijs: een cadeaubon voor een bezoek aan een pretpark/dierentuin ter waarde van € 100,-
  • 2e prijs: een cadeaubon voor de Kabouterhut ter waarde van € 30,-
  • 3e prijs: een bioscoopbon ter waarde van € 20,-

Teamprijs: het best verkopende team verdient ook een prijs. Dit team eet met zijn allen friet met wat lekkers in de kantine.

De belangrijkste data op een rijtje:

  • 23 september: Start verkoop
  • 7 november: uiterste inleverdatum van de verkoopboekjes
  • 13 november: laatste verkoopdag – einde van de actie
  • 28 november: de trekking van de Grote Clubactie.

De verkoopboekjes kunnen uiterlijk zaterdag 7 november in de kantine worden ingeleverd. Op de bar staat een doos van de Grote Clubactie waar de boekjes in gedaan kunnen worden. Mocht iemand zijn boekje helemaal leeg verkocht hebben, dan zijn er extra boekjes beschikbaar.

Het heeft de voorkeur de loten te verkopen via de QR code. De papieren loten (machtigingen) moeten handmatig ingevoerd worden wat best een klusje is. Daarom moeten de verkoopboekjes ook iets eerder dan de laatste verkoopdag ingeleverd worden. Tussen 7 en 13 november kunnen nog wel digitaal loten verkocht worden. Ben je eerder klaar met verkopen, lever je boekje dan gewoon in!

 

 

Wij kunnen net als vorig jaar via onze eigen clubpagina  digitaal loten verkopen.

Nog sneller is het om met je smartphone onze eigen Amsvorde QR code in te scannen.

Deel de QR code via:

 

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes!!

Voetbalvereniging Amsvorde

 

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp