Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

v.v. Amsvorde en het Coronavirus

De verspreiding van het Coronavirus brengt met zich mee dat waarschijnlijk iedereen de berichtgeving en de aanwijzingen van de GGD en het RIVM volgt.

Het spreekt voor zich dat ook v.v. Amsvorde de berichtgeving hierover nauwgezet in de gaten houdt.

De vereniging is ‘gewoon open’ en er zijn momenteel geen actuele aanwijzingen dat dit moet veranderen. Wel gelden, tot een nader te bepalen moment, enkele richtlijnen:

  • Als vereniging volgen wij de berichtgeving van RIVM en GGD en kondigen, indien van toepassing, maatregelen aan via de bekende kanalen;
  • Personen die zich ziek voelen (grieperig, hoesten, niezen, koorts, kortademig), adviseren wij contact op te nemen met hun huisarts als ze in een risicogebied zijn geweest of in contact zijn geweest met anderen waarvan ze weten dat zij in een risicogebied zijn geweest. Deze  personen komen niet naar de club en melden dat bij de club via onderstaand mailadres.
  • Personen die niet in een risicogebied zijn geweest en zich toch ziek voelen (grieperig,hoesten, niezen, koorts) hoeven zich geen zorgen te maken. De kans is veel groter dat mensen gewoon griep hebben of verkouden zijn.
  • We wassen onze handen regelmatig.
  • We gebruiken papieren zakdoekjes en deze worden na gebruik in de daarvoor bestemde afvalemmers gedaan.
  • Als je moet hoesten of niezen, doe je dat in de binnenkant van je ellenboog.
  • Hoewel er geen formele richtlijn is afgekondigd met betrekking tot de gebruikelijke omgangsvormen, vinden we dat elkaar een hand geven bij een begroeting kan worden vervangen door andere vormen (bijvoorbeeld zwaaien of knikken).

Vanzelfsprekend informeren we jullie als v.v. Amsvorde andere acties zal of moet ondernemen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons mailen via het volgende mailadres; secretaris@amsvorde.nl

Hier kun je ook aangeven indien je niet naar de vereniging komt vanwege een vermoeden van mogelijke besmetting. Meld dit ook aan je trainer of teammanager en/of commissie waar je deel van uitmaakt. Ben je trainer meld dit dan bij onze Technische Commissie.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Amsvorde

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp