Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Beste leden en buurtbewoners COVID-19

Beste leden en/of buurtbewoners,

In lijn met de richtlijnen van het RIVM, de KNVB en de overheid wordt er niet getraind en gevoetbald en blijven ons complex en het clubhuis van v.v. Amsvorde in ieder geval tot en met 6 april gesloten voor clubactiviteiten, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Dit houdt ook in dat het complex niet betreden of gebruikt mag worden voor vrijetijdsbesteding. Wij hebben de afgelopen dagen geconstateerd dat grote groepen jeugd (lees: tientallen), ondanks dat het complex gesloten is, toch blijven voetballen of samenkomen op de velden. U zult begrijpen dat wij dit zorgelijk en niet wenselijk vinden. Wees u zich als lid/ouder ervan bewust dat dit situaties zijn waar het virus gemakkelijk overgedragen kan worden. Wij adviseren dan ook om dit soort groepsbijeenkomsten op de voetbalvelden aan de Leusderweg te vermijden. In ieder geval roepen wij iedereen op om het complex niet te betreden, het is immers gesloten (ook als het hek om wat voor reden dan ook open staat). Geef hierin als ‘ouderen’ het goede voorbeeld richting de jeugd en spreek elkaar hierop aan. Wij rekenen op u. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking en begrip.

Het bestuur van Amsvorde blijft de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet volgen en zal u via de website/Facebook en andere media nader informeren als er nieuws te melden is.

Met sportieve groet,

Het bestuur van v.v. Amsvorde

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp