Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Nieuw bestuurslid

Hallo clubgenoten,

Mijn naam is Daïm Boscart, 28 jaren oud. Sinds dinsdag 19-11-2019 ben ik als bestuurslid Technische Zaken toegetreden tot het bestuur van onze vereniging. Hiermee treed ik toe tot een vrij nieuw vierkoppig bestuur dat de komende jaren iets moois wil gaan neerzetten bij VV Amsvorde. Zelf ben ik nu ruim vier jaar speler bij de club, dit jaar uitkomend in het 3e senioren elftal. Net als zoveel spelers hier beleef ik erg veel plezier in het beoefenen van mijn sport. Het feit wij elke donderdag en zondag kunnen trainen en spelen is mogelijk dankzij een groot aantal vrijwilligers die de club een warm hart toedragen.
Na enkele gesprekken met het bestuur heb ik besloten, graag toe te willen treden tot het bestuur als bestuurslid technische zaken. In deze hoedanigheid zal ik toezien op en bijdragen aan de uitvoering van het technisch beleidsplan. Daarnaast zal ik de technische commissie en organisatie voorzien van alle randvoorwaarden om dit technisch beleidsplan naar behoren uit te voeren.
De komende periode zal het bestuur en de technische commissie gezamenlijk gaan werken aan een revisie van het technisch beleidsplan. Enkele kernwaarden die daarin erg belangrijk zijn volgens mij zijn: plezier, respect, positivisme, ontwikkeling en ambitie. Ik hoop dan ook dat we dit over de hele club kunnen uitdragen en het spelplezier en niveau bij VV Amsvorde de komende jaren nog verder kunnen opvoeren!
Ik wil iedereen die betrokkenen is bij de club vragen om wanneer er iets speelt omtrent technische zaken zich vooral bij de technische commissie of mijzelf te melden. De deur staat altijd open. Ik zie jullie op de club.
Met sportieve groet,
Daïm Boscart Bestuurlid Technische Zaken
VV Amsvorde

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp