Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Nieuwe Voorzitter

Met veel enthousiasme stel ik mij graag aan jullie voor.

Mijn naam is Danny de Graaf, 36 jaar en na een ‘uitstapje’ van zo’n 10 jaar ben ik op dit moment bezig aan mijn 3e seizoen als voetballer van Amsvorde 1.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij welzijnsorganisatie Indebuurt033 in Amersfoort. Hier coördineer ik het aanbod aan welzijnsactiviteiten dat door voornamelijk bewonersinitiatieven, vrijwilligersorganisaties, professionele samenwerkingspartners en onszelf wordt uitgevoerd in de stad. Ik analyseer hierbij of het aanbod aan activiteiten in de stad voldoet aan de behoefte van de inwoners, of dit aanbod voor iedereen toegankelijk is en daar waar er gaten vallen activeer ik bovengenoemde partijen om hier met elkaar een oplossing voor te vinden of nieuwe projecten op te zetten.
Naast mijn werk voor Indebuurt033 zou je mij ook kunnen kennen als de organisator van Muziekfestival 033Live, dat ieder jaar plaatsvindt in het laatste weekend van augustus en aankomende zomer haar 5-jarig jubileum viert. Dit evenement organiseer ik inmiddels met behulp van zo’n 35 vrijwilligers en is voor mij uitgegroeid tot een geweldige afsluiting van mijn zomervakantie. Ook op persoonlijk vlak ben ik een zeer gelukkig mens; Ik ben ruim 10 jaar samen met mijn lieve vrouw Robin en wij zijn gezegend met 2 prachtige zoons, Sylvan van 7 jaar en Kayne van 2 jaar oud. Wij wonen met veel plezier in Nieuwland, hechten veel waarde aan het gezinsleven en brengen graag tijd door met onze hechte groep vrienden en onze families.
Ik heb enorm veel zin om de rol van voorzitter te gaan vervullen bij Amsvorde, de club waar ik op 10-jarige leeftijd als klein jochie binnen ben gewandeld, alle jeugdelftallen heb doorlopen en vervolgens een aantal jaar in het 1e elftal heb gespeeld waarbij ik o.a. 2 seizoenen achter elkaar kampioen ben geworden. Een nog steeds unieke prestatie waar ik met veel plezier aan terug denk en uiteraard erg trots op ben. Nadat ik vervolgens 10 seizoenen op een hoger niveau heb gespeeld, vond ik 2 seizoenen geleden dat het tijd was om mijn voetbalcarrière af te sluiten bij de club waar mijn hart ligt. De komende maanden zal ik gaan ervaren of de functie van voorzitter te combineren is met voetballen in het 1e elftal, iets wat ik nog steeds met enorm veel plezier doe en dan ook graag, mits mijn lichaam en werk/privé situatie dit toestaan, zolang mogelijk vol blijf houden.
Maar naast het voetbal wil ik mij heel graag extra inzetten voor een actief en bruisend Amsvorde waarbij iedereen zich gewaardeerd, gehoord en betrokken voelt. Hier ben ik in mijn werk dagelijks mee bezig en ik hoop dit ook vorm te kunnen geven bij onze mooie club. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit met het nieuw gevormde bestuur, maar vooral met behulp van alle betrokken leden en enthousiaste vrijwilligers zeker gaat lukken. De vele positieve reacties die ik heb ontvangen op mijn besluit om mij beschikbaar te stellen als voorzitter hebben mij enorm gestreeld en typeren voor mij de warmte van de club Amsvorde.
Niet in de laatste plaats wil ik via deze weg mijn grote waardering uitspreken voor de mensen die zich de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet voor de club, in welke vorm dan ook. Ik hoop van harte dat de club ook de komende jaren mag rekenen op jullie inzet en passie. Uiteraard hoop ik velen van jullie de komende weken persoonlijk te spreken. Mochten we elkaar (nog) niet kennen, spreek me dan zeker eens aan wanneer je me ziet op de club, ik maak graag kennis met je!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp