Amersfoort-Zuid

Handhaving 3e klasse voor Amsvorde

In een rechtstreeks duel met concurrent S.V. Rivierwijkers liet ons 1e elftal er geen twijfel over bestaan.

Binnen 7 minuten stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord door doelpunten van Franklin Harmsen en Danny de Graaf, 2 echte clubjongens die evenals onze aanvoerder Jeffrey van de Wijngaard hun laatste wedstrijd voor Amsvorde 1 speelden.

Samen zijn deze 3 mannen goed voor ruim 500 wedstrijden in ons 1e elftal, wát een prestatie.

In de 2e helft probeerde Rivierwijkers weliswaar wat opportunistischer te spelen, maar kwam het niet langs onze betrouwbare defensie en lukte het hen de gehele wedstrijd zelfs niet om ook maar 1 gerichte doelpoging te lossen.

Met het op precies het juiste moment inbrengen van Amsvorde’s all time topscorer Stijn Termeer liet onze vertrekkende hoofdtrainer Rik Klement nog maar weer eens zien wat een kwaliteit hij in huis heeft als trainer, Stijn zorgde niet alleen voor de bevrijdende 3-0 maar nam in de 90e minuut ook nog de 4-0 voor zijn rekening.

Met deze meer dan terechte overwinning handhaaft ons 1e elftal zich in de 3e klasse!