Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Belangrijke mededelingen

Belangrijke mededelingen, graag aandachtig lezen!

Het doet ons als bestuur enorm veel plezier om te zien dat er bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal, steevast een flink aantal toeschouwers aanwezig is. Dit zorgt voor een gezellige sfeer op ons sportpark en uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de spelers uit het 1e dit gebruiken als extra motivatie, mede te zien aan de goede resultaten dit seizoen.

Wel wijzen wij iedereen via deze weg nog een keer extra op het feit dat er geen glaswerk mee naar buiten genomen mag worden vanuit de kantine, en dat het nuttigen van alcohol alleen is toegestaan op ons terras dat is afgezet met de paaltjes en kettingen. Bij een eventuele controle van de handhaving kan Amsvorde een fikse boete ontvangen, daarnaast kunnen scheidsrechters dit ook rapporteren aan de KNVB.

Beide zaken willen wij uiteraard niet, dus daarom nogmaals:

  • Geen glaswerk mee naar buiten vanuit de kantine: met ingang van heden zal het barpersoneel tijdens thuiswedstrijden van het 1e standaard gebruik maken van plastic bekers.
  • Geen alcohol nuttigen buiten ons terras: dus geen kannen bier meenemen naar de bankjes langs het veld a.u.b.! Het barpersoneel kan en wil geen politie agent spelen, dus help hier a.u.b in mee.
  • Het sportpark van Amsvorde is rookvrij! Dit gaat over het algemeen redelijk tot goed, complimenten aan een ieder die hieraan meewerkt, dat wordt echt gewaardeerd!
    Voor diegenen die toch willen roken, er staat een rookhokje achter de kleedkamers. Plekken als de ingang van de kantine en de kleedkamers, maar ook letterlijk voor de borden Rookvrij (!), zijn dus geen plekken waar gerookt mag worden! ;)

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp