Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Zondag 21 mei laatste thuiswedstrijd Amsvorde 1

100e doelpunt voor Stijn Termeer?

Zondag 21 mei speelt ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Taurus, dat na 7 punten mindering met slechts 1 punt troosteloos onderaan staat. Niet alleen betekent dit de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, ook zal het na 98(!) jaar de laatste thuiswedstrijd van ons 1e elftal op de zondag zijn.

Stijn Termeer mag zich, in ieder geval vanaf het moment dat er statistieken bijgehouden worden door VoetbalNederland, al geruime tijd de topscorer aller tijden van Amsvorde noemen. Inmiddels staat zijn teller op maar liefst 95 (!) doelpunten in officiële wedstrijden, een aantal waar niet alleen Stijn zelf maar uiteraard ook Amsvorde enorm trots op is!

Met o.a. de uitwedstrijd tegen PVC van aankomende zondag, maar zeker ook de thuiswedstrijd op 21 mei in het vooruitzicht, zou het maar zo kunnen dat Stijn de magische grens van 100 doelpunten voor Amsvorde 1 nog dit seizoen gaat behalen.

Kom dus op zondag 21 mei naar ons sportpark om in ieder geval getuige te zijn van 1, maar misschien wel 2 historische momenten. Maar wees vooral welkom om met elkaar te proosten op een geslaagd seizoen, wij hopen velen van jullie te zien deze dag!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp