Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Slotdag wordt Startdag op 26 augustus

Save the Date!

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we een zeer gezellige slotdag mochten beleven op ons sportpark. Destijds hadden we een uitgebreid sport & spel programma voor de gehele jeugd, met aansluitend een gezellige BBQ en een voetgolf parcours voor onze senioren, vrijwilligers en sponsoren. Met in totaal ruim 250(!) bezoekers was deze dag heel geslaagd!

Een dergelijke opzet is alle aanwezigen dusdanig goed bevallen, dat wij hier een passend vervolg aan willen geven. Echter gaat het ons, mede gezien de vroege zomervakantie dit jaar en overvolle weekenden in juni, niet lukken om dit nog voor de zomerstop georganiseerd te krijgen op de manier waarvan wij vinden dat een dergelijke dag aangeboden dient te worden.

Om deze reden is besloten om dit jaar niet te gaan voor een Slotdag, maar een Kick-Off van het nieuwe seizoen. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus, schrijf deze dag alvast met dikke letters in je agenda!

De komende periode gaan we aan de slag met de invulling van deze dag. Hierbij zal het uitgangspunt zijn een aansprekend jeugdprogramma, gevolgd door een activiteit + diner en eventueel een feestavond voor onze senioren, vrijwilligers, donateurs en sponsoren.

Lijkt het jou leuk om mee te helpen in de organisatie van deze dag, zodat we er een knalfeest van kunnen maken voor al onze leden? Meld je dan even bij Danny via of stuur een Whatsapp naar 06 – 53 58 33 14.

Veel tijd kost het je niet, maar wij zijn er enorm mee geholpen!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp