Vacature Voorzitter (m/v)

by

v.v. Amsvorde is een dynamische vereniging en sterk geworteld in het Leusderkwartier. Amsvorde heeft ongeveer 500 leden waarvan het merendeel bestaat uit jeugdleden.

Er is veel aandacht voor de jeugd. De senioren zijn vertegenwoordigd met 9 teams op de zondag en 2 teams op de zaterdag. Amsvorde heeft de ambitie om op korte termijn door te stoten naar stabiele 3e klasse voor het 1e elftal. Een vereniging waar volop ruimte is om te ontspannen door inspanning en waar eigen initiatief volop de ruimte krijgt.

Onze vereniging is op zoek naar een : Voorzitter (m/v)

Functieomschrijving:

De voorzitter geeft leiding aan de vereniging, bepaalt mede het verenigingsbeleid en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern. Vormt samen met de secretaris en penningmeester het dagelijks bestuur.

Takenpakket:

Draagt, samen met overige bestuursleden, zorg voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid. Vergadert maandelijks met het hoofdbestuur en zit deze voor.Leidt Algemene Leden Vergadering. Heeft minimaal tweemaal per jaar overleg met de diverse commissies. Vertegenwoordigt de vereniging naar buiten (o.a. gemeente, KNVB, andere verenigingen).Volgt externe ontwikkelingen en stemt deze waar nodig af op de organisatie van de vereniging. Is officieel woordvoerder van de vereniging. Is aanwezig en aanspreekbaar, toont aandacht, brengt mensen bij elkaar, tracht conflicten op te lossen, een bruggenbouwer.Is empathisch en mensgericht. Heeft oog voor non-verbale signalen. Kan een open sfeer creëren. Is aanwezig bij het voorzittersoverleg van de Amersfoortse voetbalverenigingen. Is aanwezig bij thuiswedstrijden en zoveel mogelijk bij de uitwedstrijden van ons 1e elftal.

Competenties:

Teamleider kwaliteiten. Kan delegeren, stimuleren en coördineren. Is analytisch ingesteld en communicatief vaardig. Kan hoofdzaken scheiden van bijzaken.

Functie eisen:

v.v. Amsvorde is op zoek naar de man/vrouw die bovenstaande competenties in zich heeft om uitvoering te kunnen geven aan de gestelde hoofdtaken. De gemiddelde tijdsduur om goed uitvoering te kunnen geven aan het voorzitterschap bedraagt ongeveer 8 uur per week.

Reageren:

Wij ontvangen graag uw sollicitatie met uitgebreide CV. U kunt uw sollicitatie mailen naar

Amsvorde  t.a.v. Joop Dee. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met onze a.i. voorzitter Joop Dee, telefoon 06-20365679.

v.v. Amsvorde

Leusderweg 310 3817 KJ Amersfoort – Telefoon 033-4619325 – www.amsvorde.nl

 

Download “Vacature Voorzitter M/V” Vacature-Voorzitter-m-v.docx – 83 keer gedownload – 23 KB