Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Nieuwsbrief van de Voorzitter

24-12-2017 

De winterstop is aangebroken, de afgelopen dagen heeft iedereen (hopelijk) een fijne kerst mogen vieren en voor ons liggen de laatste twee dagen van 2017. Het leek mij een mooi moment om weer een nieuwsbrief te sturen. In de eerste seizoenshelft is er veel gebeurd en van een aantal zaken wil ik jullie deelgenoot maken:

Dames 1: 
Voor het eerst sinds jaren hebben we in de eerste seizoenshelft met een dames 1 in de competitie gespeeld. Vol goede moed is Ron met het team aan de slag gegaan. We wisten dat het een zwaar seizoen ging worden en dat vooral het team bij elkaar houden de insteek moest zijn. Geen hoge verwachtingen maar een fundament neerzetten voor komende seizoenen. Alleen meedoen is niet genoeg voor het team. Daadwerkelijk spelen om te winnen motiveert veel meer. Het team zoekt twee tot drie directe versterkingen die daadwerkelijk een kwaliteit impuls zijn voor het huidige team om zo de punten binnen te halen. Het gaat met prio om een keepster, een spits en centrale middenveldster. Helaas hebben we als vereniging nog geen uitgebreid netwerk waarbinnen we speelster kennen of kunnen benaderen om voor Amsvorde te komen spelen. We zijn nog te kort actief in de wereld van vrouwenvoetbal dus we hebben de hulp nodig van alle leden! Ken jij een vrouw die goed kan voetballen en een directe versterking is voor het team dan moet je dit laten weten! Dat kan door een mail te versturen aan info@amsvorde.nl of door Ron van Burgsteden en of mijzelf aan te spreken.

Algemene leden vergadering: 
Het is alweer een dikke maand geleden, maar op 20 november heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Ik moet zeggen dat ik ontevreden ben over de opkomst! Ongeveer 20 leden waren aanwezig en dat vind ik weinig. Gelukkig waren er naast de vertrouwde gezichten ook enkele nieuwe gezichten te zien en dat is een positief teken. De aanwezige leden hebben enkele kritische vragen gesteld en dat bewijst het nut van de ledenvergadering. We gaan als bestuur tijdens de eerste vergadering in 2017 alle aangedragen suggesties en vragen analyseren en daar waar mogelijk actie op ondernemen. Financieel is opnieuw gebleken dat we een gezonde vereniging zijn en dat is ook een zeer goed teken als je het vergelijkt met verenigingen om ons heen. Volgend jaar gaan we nog meer aandacht genereren voor de ledenvergadering zodat het aantal aanwezigen omhoog gaat.

Amsvorde gaat voor groen: 
Een langlopend project nadert zijn ontknoping. Binnen de vereniging wordt al enkele jaren gesproken en nagedacht over zonnepanelen op het dak van het clubgebouw. Dit is nu in een afrondende fase en zodra de subsidieaanvragen zijn beoordeeld nemen we als bestuur een besluit over de hoeveelheid panelen die we willen gaan aanschaffen. Omdat het om een grote investering gaat dienen we statutair gezien dit besluit voor te leggen tijdens een bijzondere ledenvergadering. Jullie zullen de uitnodiging hiervoor vanzelf zien verschijnen. We willen als vereniging een maatschappelijke bijdrage leveren en daarom kiezen we er bewust voor om te investeren in groene energie. Naast de besparingen die het oplevert is het ook gewoon goed om te doen voor de toekomstige generaties. Naast de zonnepanelen onderzoeken we ook nog andere opties om de vereniging “groener” te laten zijn.

Voorbereidingen nieuwe seizoen: 
Tijdens de winterstop zullen we onze focus alweer gaan verleggen naar de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. We hebben afgelopen jaar de nodige opstartproblemen gekend en deze uiteindelijk geëvalueerd. We willen dit jaar voor het einde van het huidige seizoen alle voorbereidingen op het nieuwe seizoen al gereed hebben zodat iedereen voordat de zomerstop begint weer wat er in het nieuwe seizoen te wachten staat. We gaan de huidige trainers om advies vragen bij de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Ook gaan we met alle huidige trainers het gesprek aan om te kijken of zij volgend jaar weer een team willen trainen.

Ik ga afronden, ik wil iedereen bedanken voor de inzet die zij in 2017 hebben geleverd. Er moet nog veel gebeuren maar gelukkig zie ik ook veel dingen geregeld worden en in positieve zin veranderen. Ik hoop jullie vandaag bij de oudejaars instuif de hand te schudden en anders wens ik jullie bij deze allemaal alvast een gelukkig en sportief 2018

Luuk van Bommel
Voorzitter

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp