Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Nieuwe hoofdsponsor(s)

Gisteravond heeft in Café “de Singel” de contractondertekening plaatsgevonden van de nieuwe hoofd- en shirtsponsor. Vanaf het nieuwe seizoen zal Café “de Singel” als hoofdsponsor op het shirt van het eerste elftal prijzen. Martino vloeren zal als shirtsponsor fungeren en op de achterzijde van het shirt zichtbaar zijn. Beide sponsoren hebben een overeenkomst getekend voor een periode van twee jaar. We zijn er als bestuur enorm trots op dat beide sponsoren zich op deze wijze aan de club verbinden. Zij tonen hiermee andermaal aan enorm betrokken te zijn met Amsvorde.
Café “de Singel”
De eigenaar van Café “de Singel” Fred Elderman is geen onbekende van de vereniging. Hijtoont al jaren zijn betrokkenheid bij de vereniging en heeft eerder al twee seniorenteams gesponsord. Nu zal hij zijn sponsoractiviteiten dus uitbreiden en wordt hij onze hoofdsponsor. Nadat het contract met FEBO afgelopen seizoen eindigde heeft een interne zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor ons bij Fred gebracht. Eddy Meerdink heeft namens het bestuur de details omtrent de sponsoring uitgewerkt met Fred. Café “de Singel” is al sinds mensenheugenis gevestigd aan de Zuidsingel 4 in Amersfoort. Het café is voor vele Amsvordianen bekend terrein, het fungeerde vele malen als stamkroeg voor verschillende teams.
Martino vloeren
Martin Hazeveld is al jaren eigenaar van Martino vloeren. Als echte Amsvordiaan heeft hij kennisgenomen van de zoektocht die we als vereniging hebben gevoerd naar een nieuwe sponsor. Martin sponsorde heeft direct aangegeven zijn algemene sponsor een rol als sponsor op zich te willen nemen maar niet direct als hoofdsponsor te willen fungeren. Zodoende is de
unieke situatie ontstaan dat er naast de hoofdsponsor ook nog een shirtsponsor is gekomen die het wedstrijdshirt van het eerste elftal sponsort. Martin is net als Fred alles behalve onbekend bij de vereniging. We zijn blij dat hij net als café “de Singel” zijn rol van algemene sponsor heeft uitgebreid.
Foto is gemaakt door Rodney Kersten

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp