De voetbalvereniging van Amersfoort-Zuid

Grote clubactie 2022

Op zaterdag 24 september start de verkoop van de Grote Club Actie weer. De afgelopen seizoenen hebben wij hiermee als vereniging steeds een mooi bedrag op weten te halen! Zo staat er nog ruim 3000 euro gereserveerd voor de ontwikkeling van een nieuwe speel & beweeg plek (traject met de gemeente loopt) en is er 2 jaar geleden ook een zeer mooi bedrag opgehaald dat gebruikt gaat worden voor de geplande verbouwing van ons clubhuis.

Voor de aankomende actie zijn wij benieuwd naar jullie mening en ideeën: Waar moet de opbrengst van de Grote Club Actie 2022 volgens jullie naartoe gaan? Deel je idee met ons via voorzitter@amsvorde.nl of laat het aan de trainer van jullie team weten!
Een 1e idee dat wij hebben ontvangen zijn nieuwe dug-outs voor op ons 2e veld. Andere initiatieven zijn uiteraard van harte welkom!

Goed om te weten:
De invulling van de Grote Club Actie zal er dit jaar iets anders uitzien dan voorheen; onze jeugdleden ontvangen op zaterdag 24 september via hun trainer/elftalleider een eigen, gepersonaliseerd boekje met daarop een sticker met QR-code die de kopers kunnen scannen. Op deze manier kunnen de loten automatisch online aangeschaft worden en zien de verkopers via hun eigen inlogpagina, zelf ‘live’ hoeveel loten er verkocht zijn.

Met ingang van dit seizoen stoppen wij met de financiële vergoeding die de lotenverkopers voorheen ontvingen. In plaats hiervan zullen wij regelmatig een tussenstand delen en ontvangt de top 3 verkopers aan het einde van de verkoopperiode een gave prijs!

Hierover meer zodra de Grote Club Actie van start gaat.

Wij kunnen net als vorig jaar via onze eigen clubpagina  digitaal loten verkopen.

Nog sneller is het om met je smartphone onze eigen Amsvorde QR code in te scannen.

Deel de QR code via:

 

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes!!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp