Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Digitaal gezondheidsformulier PiM ID nu actief bij Amsvorde

Nieuw: Inchecken via je telefoon!

Zoals jullie gezien hebben werken we bij Amsvorde met registratieformulieren wanneer je onze kantine bezoekt. Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona bij ons op de club is geweest, en jij er datzelfde moment ook was.

KPN stelt een gratis app ter beschikking om dit gemakkelijk en veilig te regelen. Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen in de app en hoef je niet bij ieder bezoek het formulier opnieuw in te vullen.

Hoe werkt dat registreren dan?
Op diverse plekken in onze kantine vind je een QR-code. We vragen je deze QR-code te scannen met de app bij binnenkomst. Wij weten dan wanneer jij geweest bent en kunnen je eventueel op de hoogte brengen. Registreren is verplicht boven de 16 jaar en we zouden het echt heel fijn vinden als je ons helpt jou en onze andere bezoekers te helpen bij een mogelijke besmetting.

Wat moet ik doen?
Eenmalig: Download “PiM ID” (van KPN) in jouw App of Play Store en maak een PiM account met telefoonnummer, e-mail en naam. Dit kun je nu gelijk al thuis doen, je hoeft slechts je naam en contactgegevens in te vullen.

Elke keer dat je het sportpark opkomt:
1. SCAN de QR met PiM ID
2. VINK: Geef akkoord
3. GO! Jouw gegevens zijn gedeeld!

We vinden het belangrijk om je het volgende te vertellen

  • Je gegevens worden altijd veilig opgeslagen en zijn alleen zichtbaar voor Amsvorde.
  • Amsvorde en KPN gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en verkopen deze nooit door
  • Na 14 dagen worden contactgegevens automatisch verwijderd
  • PiM is powered by KPN

Meer informatie over PiM kun je vinden op https://pim.app/

Let op:
Registreren is verplicht, het gebruiken van de app natuurlijk niet. Vandaar dat er ook nog steeds registratieformulieren op de tafel bi de entree zullen blijven liggen, zodat je zelf kunt kiezen wat je het fijnste vindt!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp