Amsvorde wint de 1ste derby van het nieuwe seizoen 24-25

Onder een stralende zonneschijn op een perfecte grasmat, echt gras, werd op zaterdag 21 september de wedstrijd Amsvorde 1-Posthoorn1 gespeeld, eindstand 2-0.

Op een ongebruikelijke tijdstip van 12.00 uur, dit i.v.m. het festival “In to the Woods” waar vele spelers van beide elftallen na toe gingen, blies de goed leidende scheidsrechter het begin signaal. Over de 1ste helft valt werkelijk niets te zeggen dan dat deze vrij rommelig en soms ook slecht was om aan te zien.

Geluk was de 2e helft een stuk beter en kreeg Amsvorde vele goede kansen die uiteindelijk resulteerde in de opening goal van Pascal Putters op een geweldige voorzet van Dennis van Ostayen. Dennis was zo in zijn sas met deze voorzet dat hij daarna meende om ook maar eens voor zijn eigen succes moest gaan. Dit werd hem helaas niet in dank afgenomen door de volledige vrijstaande Mitchel de Vos.

Maar Mitchel de Vos prikte even later wel zijn goaltje mee zodat 10 minuten voor tijd de overwinning in de pocket zat.

Door verzorgd spel en een betere conditie dan de tegenstander werden de laatste minuten vol gespeeld en werden de 1ste 3 punten van het nieuwe seizoen binnen gehaald.

Volgende week 28 september is de 1ste uitwedstrijd tegen Achterveld.

En daarvan zeiden we altijd ‘’Achterveld uit’’…..altijd lastig!!