Update Kunstgrasveld, 2e veld en Voetbalmuur

Inmiddels is bekend dat de (hopelijk juiste) kunstgrasmat geleverd wordt op woensdag 8 mei. Er vanuit gaande dat het weer de komende weken redelijk droog blijft en er zich geen bijzonderheden voordoen, kan het veld een week later in gebruik genomen worden. Uiteraard zullen er, zodra de mat vrijgegeven wordt, diverse keuringen plaatsvinden door een onafhankelijk bureau waaruit moet blijken of deze mat wel voldoet aan alle normen die gesteld zijn.

Daarnaast wordt door zowel de gemeente, Yalp als SRO hard gewerkt om ook de aanleg van de interactieve Voetbalmuur nog voor het einde van het seizoen gereed te hebben. Dit ziet er vooralsnog positief uit. Wij hopen dan ook van harte dat we eind mei alle perikelen achter ons kunnen laten en dat alle leden kunnen genieten van zowel een goed kunstgrasveld als de interactieve voetbalmuur!

Tot slot heeft er afgelopen week een pittig gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur en een delegatie vanuit SRO. Wij hebben hier namens de vereniging aangegeven dat wij, naar aanleiding van de enorm slechte staat van ons 2e veld en de vele afgelastingen dit seizoen, eisen dat wij met de gemeente om tafel kunnen om het te hebben over welk perspectief er voor ons is t.a.v. de aanleg van een 2e kunstgrasveld.  Wij worden hierover inmiddels (veel) te lang in onduidelijkheid gehouden en de maat is wat ons betreft echt vol. Het signaal is duidelijk overgekomen bij SRO en er is ons beloofd dat het gewenste gesprek met de gemeente ingepland gaat worden.

Zodra hier meer informatie over bekend is, zal dat direct met jullie gedeeld worden.

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp