Openstaande werkzaamheden & vacatures

Jullie hulp is heel dringend nodig!

Zoals bij de intro van deze nieuwsbrief reeds vermeld, komen er op korte termijn een aantal werkzaamheden binnen onze vereniging open te liggen.

Werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de continuïteit van onze vereniging.

Wij doen dan ook een zeer dringend verzoek aan een ieder van jullie om onderstaande ‘vacatures’ aandachtig door te lezen en het ons te laten weten of jij (of iemand die je kent) hier een rol in kan spelen!

Secretaris (administratief)

Olaf Velzeboer, onze huidige secretaris, heeft aangegeven aan het einde van zijn periode te stoppen met deze functie. Dit betekent dat wij opzoek zijn naar een opvolger die de taken van Olaf over kan nemen, het liefste per 1 september of anders na de ALV in november.
Als secretaris hou je je bezig met de administratieve taken binnen onze vereniging, waarbij de voornaamste taken zijn:

 • Binnenkomende e-mail beantwoorden of doorsturen naar de juiste personen binnen de vereniging
 • Bijwonen en notuleren van de maandelijkse bestuursvergadering (1e donderdag vd maand 20:00 – 22:00 uur)
 • Opstellen uitnodiging, agenda en notulen van de jaarlijkse ALV
 • Up to date houden administratie/contracten etc. (i.s.m. penningmeester)
 • Bij voorkeur ook de ledenadministratie (zie onder, kan ook door andere persoon gedaan worden)

Naast de maandelijkse bestuursvergadering (2 uur), vraagt deze functie een tijdsinvestering van gemiddeld 2 uur per week.

Ledenadministratie bijhouden (administratief)

Wim de Beer verzorgt al talloze jaren onze ledenadministratie, maar heeft aangegeven hiermee te gaan stoppen. De ledenadministratie wordt bijgehouden in het programma Sportlink, wat je kunt zien als een uitgebreide variant van Excel.
De voornaamste taken van de ledenadministratie zijn:

 • bijhouden en invoeren nieuwe aanmeldingen
 • bijhouden van afmeldingen (vooral in de maand juni)
 • Up to date houden van teams en bijbehorende begeleiding/medewerkers

We zijn opzoek naar iemand die (enigszins) administratief onderlegd is. De uitleg van het programma Sportlink vergt ongeveer 1 uurtje, waarbij Wim de manier van werken in Sportlink graag aan je laat zien. Daarna heb je het programma na 1 of 2 keer zelf uitproberen, zeker snel onder knie. Wanneer je ingewerkt bent, zul je in de praktijk niet meer dan 2 uur per maand bezig zijn met het bijhouden van de ledenadministratie. Doordat het merendeel van alle leden natuurlijk al geregistreerd staat, vergt het vooral het bijhouden van eventuele veranderingen. Deze vragen logischerwijs aan het begin van het seizoen (aug/sept) en einde seizoen (mei/juni) meer tijd dan gedurende het seizoen zelf.

Het bijhouden van de ledenadministratie kan eventueel gecombineerd worden met de werkzaamheden van de secretaris, zie hierboven.

Verzorger Amsvorde 1

 • Met het eerder genoemde vertrek van een aantal stafleden van ons 1e elftal, zijn wij hard zoekende naar een verzorger. De taken van een verzorger zijn:
 • Aanwezig bij trainingsavonden (di en do) en wedstrijddagen.
 • Behandelen en verzorgen van blessuregevallen voorafgaand aan trainingen en wedstrijden
 • Begeleiding van spelers die terug dienen te keren na een blessure
 • Doorverwijzing naar en contact houden met fysio praktijken bij langdurige blessures

Logischerwijs is het bij deze functie van belang dat kandidaten een (sport)medische achtergrond hebben.

Voor deze functie is een financiële vergoeding beschikbaar.

Assistent-trainer Amsvorde 1

Ter ondersteuning van onze hoofdtrainer Fred Veenstra, zouden wij graag een assistent aan de staf toe voegen die samen met Fred zorgt voor de trainingen en wedstrijdbegeleiding van ons 1e elftal. De taken:

 • (mede) verzorgen van trainingen op dinsdag- en donderdagavond
 • In samenspraak met hoofdtrainer bepalen van opstelling en speelwijze
 • Verbinding tussen spelers, staf en bestuur (net als hoofdtrainer)

Een afgeronde trainersopleiding is gewenst, maar niet noodzakelijk. Deze functie is vanwege de ervaring van onze nieuwe hoofdtrainer ook zeer goed geschikt om de eerste stappen binnen de trainers wereld te zetten, dus ook jonge en/of onervaren kandidaten zijn welkom om te reageren!

Voor deze functie is een financiële vergoeding beschikbaar.

Grensrechter(s) Amsvorde 1

Helaas is het ons zowel dit seizoen als vorig seizoen, niet gelukt om een vaste grensrechter te vinden voor het 1e. Nu er aankomend seizoen een mooie groep staat met enorm veel Amsvordianen in het veld, hopen wij dat men zich binnen de vereniging weer meer verbonden gaat vullen met het 1e en de invulling van deze vacature nu wel gaat slagen. Als grensrechter ben je als staflid betrokken bij het 1e elftal en vlag je tijdens de oefen-, beker- en competitiewedstrijden die gespeeld worden. Een mogelijkheid kan ook zijn dat er een poule gemaakt wordt met 2 (of meer) personen die om toerbeurt willen vlaggen, om zo de tijdsinvestering te verdelen over de verschillende personen.

Voor deze functie is een financiële vergoeding beschikbaar.

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp