Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Uitbetaling obligaties verlichting veld 2

Conform hetgeen overgekomen tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 november jongstleden heeft het bestuur besloten om actie te ondernemen betreffende het uitkeren van de waarde van de obligaties die in 2015 zijn uitgegeven. Zoals overeengekomen zal Amsvorde 10% van de obligaties per jaar uitkeren gedurende een periode van 10 jaar.

Steun de jeugd; Het bestuur biedt de obligatiehouders graag een optie voor wat betreft de uitbetaling van deze obligaties. Naast de ‘’reguliere’’ wijze van uitbetalen een bancaire overschrijving van de waarde van de obligatie heeft de obligatiehouder ook de optie om de waarde van de obligatie te investeren in de jeugd. Momenteel is de technische commissie druk bezig met het ‘’Train de Trainer’’ traject, een initiatief waarmee we het niveau van de jeugdtrainers en dus de gehele jeugdopleiding naar een hoger niveau willen tillen.
Onderdeel van dit project is de aanschaf van Voetbal TV, hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Via voetbal TV kunnen spelers, trainers, familieleden en fans live kijken, terugkijken en vooral ook wedstrijden en trainingen analyseren. Een prachtig instrument om daadwerkelijke wedstrijdbeelden te gebruiken om wedstrijden, speelwijze en tactiek naderhand te bespreken en analyseren en dus van te leren. Naar onze mening een erg mooie bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdteams en trainers.
Vele voordelen;

Vanzelfsprekend kunnen andere elftallen zoals de recreatieve senioren elftallen en de eerste selectie ook gebruik maken van deze dienst. Verder kunnen we als club beelden gebruiken in de communicatie naar buiten toe wat bijdraagt aan de branding van Amsvorde. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘’Het doelpunt van de maand’’ om maar wat te noemen. Kortom, het mes snijd aan beide kanten.
Werkwijze;
Voor Voetbal TV is een initiële investering nodig van €4.500,- het zou prachtig zijn als we dit kunnen bewerkstelligen met de bijdrage van onze obligatiehouders. We zullen als volgt te werk gaan: • Elk jaar zullen we 10% van de obligaties uitkeren conform afspraak en het uitbetalingsschema • We willen u vragen of u wilt aangeven of u aanspraak wilt maken op uitbetaling van de obligaties of
dat u de waarde van uw obligatie(s) ten goede wil laten komen van de jeugd. • Indien u uw aanspraak wilt houden op uitbetaling zal dit middels het uitbetalingsschema gebeuren • Indien er sprake is van een overschot zal dit ten goede komen van het ‘’Train de Trainer’’ project waar
de technische commissie op zal toezien.
Graa   g horen wij van u wat uw voorkeur heeft, dit kan door een e-mail te sturen naar daimboscart@gmail.com
Als bestuur respecteren wij iedere keuze maar het zou ontzettend gaaf zijn als wij met jullie hulp een serieuze bijdrage kunnen leveren aan de jeugd middels een investering in Voetbal TV.
Met sportieve groet,
Daïm Boscart Bestuurslid Technische Zaken

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp