Amersfoort-Zuid

Teambuilding Amsvorde 1

Geslaagd teambuildingsweekend in Malaga voor Amsvorde 1

Voor het 3e jaar op rij verkaste het 1 e elftal van Amsvorde richting een mooie bestemming in het buitenland voor een veelzijdig teambuildingsweekend. De trip werd op vrijdagavond gestart met een uitgebreid groepsgesprek waarin met elkaar werd teruggeblikt op de eerste seizoenshelft en de verwachtingen voor de rest van het seizoen werden uitgesproken.

Tijdens dit gesprek werd tevens aan de groep verteld dat onze hoofdtrainer Rik Klement zijn contract met een jaar heeft verlengd, een goed begin dus van het weekend en nieuws dat die nacht door velen uitgebreid gevierd werd in het uitgaansleven van Malaga. Op zaterdag vroeg opstaan voor het ontbijt, om daarna de stad te verkennen tijdens een gezellige fietstocht langs diverse bezienswaardigheden, inclusief een uitgebreide fotosessie op het strand en een lunch in een heerlijk zonnetje op de gezellige boulevard.

In de middag tijd om op eigen gelegenheid de stad te ontdekken waarna er ’s avond tapas werden gegeten aan de voet van een prachtige kathedraal. Dat men bij het restaurant de vooraf doorgegeven wens om zo min mogelijk vleesgerechten had ingevuld door juist zoveel mogelijk vleesgerechten te serveren, zal vast aan het gebrekkige Spaans van 1 van de spelers hebben gelegen.

Na een gezellige spelletjesavond in het hotel waarbij de 2 ‘oude mannen’ onverslaanbaar bleken met Beerpong, onze jonge student uit Eindhoven over een veelzijdig pallet aan spelletjes en een uitgebreide woordenschat bleek te beschikken en sommige spelletjes zelfs na 10 keer uitleg nog niet begrepen werden door een aantal spelers werd na goed overleg besloten dat het heuglijke feit dat zo goed als alle spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen bij Amsvorde te spelen, toch maar even met elkaar gevierd moest worden in de stad.

Nadat het ontbijt van de zondag in de hongerige buikjes was verdwenen werd het tijd voor het sportieve gedeelte, dat plaatsvond op het strand. Na een warming up (die veel bekijks trok) verzorgd door ‘mister loopladder’ Ron, werd er een voetvolley toernooi gespeeld gevolgd door een jong tegen oud wedstrijd waarbij er een aantal pittige krachtsessies uitgevoerd moesten worden in de branding van de zee.

Dat team oud er hierbij voor koos om in plaats van voor de winst te gaan, onze pasgetrouwde keeper van een nat pak te voorzien zorgde ervoor dat ook de trainer een grote glimlach niet kon onderdrukken.

In het hotel werd vervolgens een ‘spannende’ pubquiz gespeeld, maar hier bleek al snel dat de selectie van Amsvorde haar kwaliteiten meer inzet op het veld dan op het vergaren van een brede algemene kennis.

Deze constatering werd echter flink teniet gedaan tijdens het bezoek aan een Escaperoom, waarbij de 3 teams (verdediging, middenveld en aanval) moeiteloos en ruim binnen de gestelde tijd wisten te ontsnappen uit hun kamers. De lange en intensieve dag werd afgesloten bij een sushi restaurant dat na ons bezoek waarschijnlijk niet snel meer tegen een compleet voetbalteam zal zeggen dat je zoveel mag eten als je wilt!

Nadat een gedeelte van de selectie (vooral de 30-plussers) lekker op tijd naar bed dacht te kunnen gaan maar vervolgens nog 2 keer vrolijk gewekt werden door de spelers die de laatste kleine restjes drank nog even aan

het opmaken waren, ging om 06.00 uur het wekkertje om weer terug te keren naar huis. Zowel de spelers als de staf kijken terug op een zeer geslaagd weekend en willen iedereen die dit geweldige uitstapje mogelijk hebben gemaakt hiervoor hartelijk bedanken. Laten we hopen dat de positieve resultaten uit de eerste competitiehelft een passend vervolg gaan krijgen met als ultieme beloning promotie naar de 3e klasse!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp