Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Procedure afgelastingen trainingen en wedstrijden

Zoals eerder vermeld, zijn er de laatste weken helaas (te) vaak trainingen afgelast vanwege de slechte staat van ons 2e veld en het ontbreken van het kunstgrasveld. Daarnaast ontvangen wij ook regelmatig vragen over de procedure rondom afgelastingen van wedstrijden. Daarom hierbij een toelichting, die hopelijk voor een ieder meer duidelijkheid verschaft:

Wedstrijden
Op zaterdagochtend wordt de accommodatie om 07:30 uur geopend, waarbij de staat van onze velden direct beoordeeld wordt door een 2-tal aanwezigen. Indien tijdens dit moment geconstateerd wordt dat de velden niet bespeelbaar zijn, wordt dit direct ingevoerd in de Voetbal.nl app. Dit betekent dat afgelastingen van thuiswedstrijden op zaterdag, uiterlijk tussen 7:45 en 08:00 uur zichtbaar zijn in de app, dus ruim voordat de 1e wedstrijden om 09:00 beginnen. Het betreft hierbij in principe alleen de wedstrijden die op veld 1 of veld 2 gespeeld worden, het kunstgrasveld wordt alleen afgelast indien hier sneeuw of ijs op ligt.
Op zondag geldt dat eventuele afgelastingen uiterlijk om 08:45 zichtbaar zijn in de Voetbal.nl app, ook ruim voordat de 1e wedstrijden om 10:00 beginnen.

Trainingen
Helaas heeft de slechte kwaliteit van veld 2 er de afgelopen week voor gezorgd dat er meer dan ons lief was, trainingen afgelast werden.
Omdat wij als bestuur van mening zijn dat teams zoveel mogelijk moeten kunnen trainen, is besloten dat het 2e veld vanaf heden alleen nog afgelast wordt als het veld echt onbespeelbaar is. We maken hiermee een bewuste keuze om trainingen vanaf heden vaker door te laten gaan en veld 2 dus meer te belasten, maar doen daarbij wel een dringend beroep op alle teams om bij slecht weer de doelgebieden zoveel mogelijk te vermijden. Als iedereen zich hier aan houdt, hoeven we minder vaak trainingen af te lassen en kunnen we hopelijk zo lang mogelijk van een enigszins bespeelbaar veld 2 gebruik blijven maken.
Dit betekent dat als er ‘s middags geen bericht omtrent afgelasting van veld 2 in de whatsapp groepen gedeeld wordt, trainingen gewoon door kunnen gaan. 

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp