Amersfoort-Zuid

Voetbalkamp 2022

Al jarenlang sluiten wij het seizoen voor de spelers van de JO10, JO11,JO12 en JO13 teams af met het Jeugdkamp.

Ook voor dit seizoen hebben wij al eerder dit seizoen bij het YMCA kamp in Leusden een reservering gedaan voor het jaarlijkse jeugdkamp van Amsvorde. Het Jeugdkamp zal dit jaar in het weekend zijn van vrijdag 1 juli 2022 (19.00h) tot en met  zondag 3 juli 2022 (14.00h).

We willen graag weten of uw zoon of dochter dit jaar mee gaat op het Jeugdkamp. Het is de bedoeling dat uw kind het gehele kamp aanwezig zal zijn, dus van vrijdag avond tot zondag middag. Dit zodat we het overzicht kunnen houden. De kosten van het Jeugdkamp bedragen € 45,= per kind.  Hiervoor krijgt uw zoon of dochter o.a. 2x ontbijt en lunch, een BBQ en gaan we lekker zwemmen.

Als u kind mee wilt, kunt u deze inschrijven d.m.v. het inschrijfformulier in de bijlage. Wilt u deze, samen met de toestemmingsverklaring AVG (ook in de bijlage), ingevuld retour zenden. Als de inschrijving en de betaling niet binnen zijn op 26 juni a.s. kan uw zoon / dochter helaas niet mee met het Jeugdkamp.

Kunt u het ook laten weten als uw zoon of dochter niet mee zal gaan.

De aan- of afmelding naar het volgende emailadres worden gestuurd: voetbalkamp@amsvorde.nl

Als u nog vragen heeft kunt u op werkdagen tussen 19.00h en 21.00h contact opnemen met Patrick van Eldert op 06-51127937.

Wij als organisatie en kampbegeleiders hebben er heel veel zin in!!!!

Met vriendelijke groeten,
Organisatie Amsvorde Jeugdkamp.

 

[download id=”9565″]

[download id=”9567″]

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp