Amersfoort-Zuid

Update Grote Club Actie

Tussenstand verkopers:

 

Inmiddels is de Grote Club Actie een aantal weken onderweg, en zitten we als vereniging bijna op de helft (42%) van ons streefbedrag van € 4000,-. Dit is het bedrag dat nodig is om 2 nieuwe dug-outs te laten plaatsen langs veld 2, ons enige veld dat (nog) niet over dug-outs beschikt. Hierdoor staan wisselspelers/tassen etc. bij slecht weer in de regen, iets wat wij als gastvrije vereniging natuurlijk geen wenselijke situatie vinden.

Daarom: help ons mee richting nieuwe dug-outs! Schaf je loten aan á € 3,- per stuk bij 1 van onze jeugdleden, die kunnen er namelijk leuke prijzen mee winnen als zij in de top 3 van beste verkopers eindigen! Aanschaffen kan uiteraard ook via onze eigen online verkooppagina:

Superlot
Wil je als voetbalteam, sponsor, of welwillend lid/relatie onze vereniging extra snel richting het streefbedrag helpen? Schaf dan een superlot aan op onze speciale Superloten pagina!

Met een Superlot koop je 50 loten in 1 keer voor het bedrag van € 150,-
Met de aanschaf van een superlot maak je zelf niet alleen 50x kans op prachtige prijzen, ook ontvangt Amsvorde direct € 120,- per aangeschaft lot. Zo komen we extra snel bij ons streefbedrag van € 4000,-!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp