Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

QR code verplicht bij Sportkantines

Het zal jullie niet ontgaan zijn, vanaf zaterdag 25 september is het tonen van een QR code verplicht bij het bezoeken van een horecagelegenheid. Sportkantines vallen onder deze regeling zodra bezoekers binnen een plaats innemen.
Zoals ook bij alle voorgaande maatregelen, dient Amsvorde zich ook nu aan de door de overheid opgelegde maatregelen te houden.
Wat betekent dit voor onze leden?
Wij gaan er als bestuur vanuit dat iedereen die vanaf zaterdag 25 september binnen in onze kantine een plaats inneemt, beschikt over een geldige QR-code. Dit kan dus een vaccinatiebewijs zijn, of een geldig testbewijs met negatieve uitslag.
Voor het terras gelden deze regels niet, wanneer je buiten op het terras zit is een QR-code niet verplicht.
Dus ook wanneer je binnen iets te drinken of eten bestelt en dit vervolgens buiten nuttigt, is het hebben van een QR-code niet vereist.
De maatregel geldt dus alleen wanneer je voor langere tijd binnen zit/staat. Wij gaan er als bestuur vanuit dat een ieder van jullie zijn of haar verantwoordelijkheid neemt hierin, en je dus alleen voor langere tijd bij ons binnen verblijft indien je beschikt over een QR-code.
Een fijn, sportief en succesvol weekend toegewenst!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp