Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Nieuwe Penningmeester

Beste voetbalvrienden, Mijn naam is Jeffrey van de Wijngaard, 34 jaar. Ik ben begin dit jaar als Penningmeester toegetreden tot het bestuur van Amsvorde. Op dit moment ben ik ook speler en aanvoerder van Amsvorde 1 en zal voorlopig de bestuursfunctie combineren met het actief voetballen.

Amsvorde is echt mijn club waar ook mijn familie graag komt. Zo is mijn vader Marcel verzorger bij 1, is mijn broertje Wesley teamleider bij 1, staan mijn nichtje Romy en tante Mieneke achter de bar en zijn mijn vriendin Lara, mijn moeder Anita en opa Willem vaak voor de bar te vinden.

Ik woon samen met Lara, dochter Evi (4 jaar) en zoontje Thom (1 jaar) in Amersfoort-Vathorst. Na mijn studie hbo bedrijfseconomie ben ik gaan werken op het hoofdkantoor van PLUS supermarkten en heb daarnaast mijn Master Controlling op Nyenrode afgerond.

Na bijna 11 jaar in diverse controllers functies bij PLUS gewerkt te hebben, ben ik begin 2019 begonnen bij Vijzelaar.com, een bureau dat gespecialiseerd is in detacheren van financieel personeel. Op dit moment ben ik gedetacheerd bij ENGIE, waar ik projectcontroller ben.

Toen de vorige penningmeester Jos Hopman eind 2019 aankondigde dat hij zijn functie neer zou leggen ben ik benaderd om zijn rol over te nemen. Na een aantal goede gesprekken met Jos, Danny, Hans en het thuisfront heb ik besloten om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik wil met mijn financiële achtergrond de club ondersteunen en de koers voortzetten die de club in samenwerking met alle betrokken leden en vrijwilligers de afgelopen jaren heeft ingezet.
Daarnaast hoop ik dat ik kan bijdragen aan een Amsvorde dat klaar is voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit om de erfenis die o.a. Joop en Jos achtergelaten hebben op een goede manier voort te zetten. Ik heb heel veel zin in deze uitdaging en mochten jullie meer van mij willen weten dan zijn jullie van harte welkom om nader kennis te maken.

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp