Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Hulp gevraagd opknappen kleedkamers

Binnen Amsvorde wordt momenteel hard gewerkt aan het opstellen van een Meerjaren Onderhouds Plan, waarbij in kaart wordt gebracht welke (onderhoud)werkzaamheden er wanneer dienen te gebeuren. De coördinatie van dit plan is in handen van Rogier de Heus, die de vereniging met zijn technische kennis op diverse vlakken zal gaan ondersteunen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee!

Wat op dit moment dringend moet gebeuren is het onderhoud aan onze kleedkamers. En daarbij kunnen we de hulp van onze leden enorm goed gebruiken! Wij zijn dan ook op zoek naar leden die werkzaam zijn of ervaring hebben als: Schilder, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter etc.

Er moeten een aantal klussen vrij dringend uitgevoerd worden en wij hopen van harte dat er leden zijn die bereid zijn om ons hierbij te ondersteunen. Uiteraard allemaal in overleg en naar de mogelijkheden die er zijn, maar hoe minder wij uit hoeven te besteden aan externe partijen hoe beter dat is voor onze vereniging natuurlijk.

Zie jij een mogelijkheid om ons bij bovenstaande te helpen? Dan het verzoek om een bericht te sturen aan Rogier de Heus. Dit kan via 06 – 46 41 66 75 of via rogier128@live.nl

Wij hopen op jullie medewerking, dank alvast!

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp