Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Grote Clubactie morgen (14/9) van start

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Amsvorde doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij ondergetekende maar vóór 1 november  Ik zorg ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Wim de Beer kan jou een nieuw boekje geven.

Verkoop 20 loten en ontvang van Wim de Beer een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Help je club Amsvorde door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Wim de Beer een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Je kan ook nog wat zakgeld verdienen Mocht je 10 of meer loten verkopen dan ontvang je per verkocht lot € 0,50

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor Amsvorde. Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

Clinics van topsporters!
Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey. Vanaf 14 september vind je een volledig overzicht op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties.

Online-Loten kopen

Dat kan via deze link : https://toolbox.clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingAmsvorde

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is om rond het clubhuis de boel op te knappen en opnieuw te betegelen

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
Wim de Beer

 

[download id=”7752″]

[download id=”7754″]

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp