Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Eddy Meerding draagt stokje over

Na ruim 30 jaar heeft Eddy Meerding besloten om het stokje over te dragen aan de sponsorcommissie Amsvorde.

In al die jaren heeft Eddy vele sponsoren warm gemaakt voor zijn geliefde club. Ruim 90% van de reclameborden langs het hoofdveld is door zijn toedoen daar komen te hangen. Maar ook de hoofdsponsors die door de jaren aan Amsvorde verbonden waren en zijn, kwamen door zijn inzet tot stand.

Middels onderstaande brief neemt hij afscheid van de sponsoren en bedankt hij ze voor de steun aan de vereniging Amsvorde.

Amsvorde is Eddy zeer erkentelijk voor zijn inzet in al zijn facetten.

Remi Huijgens
Bestuurslid commerciële zaken Amsvorde

 

Brief Eddy Meerding

Amersfoort, 15 juni 2023

Beste sponsoren, geachte dames & heren

Eén van de vele vrijwilliger werkzaamheden die ik voor mijn geliefde voetbalclub Amsvorde in de afgelopen 33 jaar, heb gedaan is het contact leggen en onderhouden met sponsoren voor Amsvorde.  Amsvorde, mijn club waar ik op het jaarfeest in maart 2023 gehuldigd werd voor mijn 60 jarige lidmaatschap.

Vele van u kennen mij, hetzij persoonlijk of via de mail, met één doel: Amsvorde financieel vooruit helpen en u als sponsor, naamsbekendheid middels een reclamebord langs het hoofdveld of shirtreclame op één van de elftallen. Zeker mag niet onvermeld blijven dat ik met KPN een langdurige overeenkomst heb kunnen afsluiten sinds 2002 voor het plaatsen van een zendmast op het trainingsveld waar Amsvorde jaarlijks een substantieel bedrag voor ontvangt.

Waarom ermee stoppen? 
Ik vind het tijd om plaats te maken voor de jongere generatie die andere ideeën en ingangen hebben. Denk hierbij aan de sociale media, (facebook, Instagram, LinkedIn, etc.). Maar ook het veel actief benutten van de website van Amsvorde met voetbalverslagen, aankondigen, nieuwsberichten etc, en het plaatsen van nieuwsberichtjes op het Narrow Castingscherm in het clubhuis.  Zaken die mijn computervaardigheid ver te boven gaan.

Amsvorde kan zich zeer gelukkig prijzen met vrijwilligers die de club op een positieve manier voor het voetlicht willen brengen.  Remi Huijgens, Ted Gijsbertsen, Andy Vosse en Stijn Termeer  zijn de clubmensen die zich actief inzetten en gaan inzetten voor de sponsor & PR-commissie.  Ik heb het volste vertrouwen in deze clubmensen en kan dus met een gerust Amsvorde hart afscheid nemen van deze werkzaamheden.

Ik bedank u als sponsor, in welke vorm dan ook voor uw bijdrage aan Amsvorde.

Dit hoofdstuk sluit ik af na 33 jaar, maar er komt zeker iets anders op mijn pad waar ik mij kan inzetten voor de mooiste club uit Amersfoort-Zuid.

Het gaat u allen goed,

Eddy Meerding

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp