Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Contractnieuws: Verlenging Rik Klement

Beste leden, Het hing al even in de lucht, maar de kogel is door de kerk: wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het contract van hoofdtrainer Rik Klement voor nog een seizoen is verlengd. Tijdens de gesprekken hebben Rik, het bestuur en de technische commissie te kennen gegeven erg enthousiast te zijn om nog een extra seizoen met elkaar door te gaan.
Tijdens het Trainingskamp in Málaga heeft Rik de spelers en de staf over de verlenging ingelicht. De verlenging van Rik is een zeer positief signaal na een prachtige eerste seizoenshelft waarin Rik het eerste elftal naar een periodetitel en de koppositie heeft geleid. De spelers, staf, het bestuur en de technische commissie zijn dan ook allen tevreden over de behaalde resultaten. Daarnaast is de stemming in het eerste elftal positief en zijn de betrokkenen erg tevreden met de betrokkenheid en trainingsaanpak van Rik.
Gezien de prachtige uitgangspositie tijdens de winterstop blijven de sportieve ambities van Rik en de club gewaarborgd. Wij wensen Rik en de selectie dan ook een succesvol vervolg van de competitie en houden hoop op promotie naar de derde klasse aan het eind van het seizoen.
Namens het bestuur en de technische commissie, met vriendelijke groet,
Daïm Boscart Bestuurslid Technische Zaken

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp