Amersfoort-Zuid

Blessurespreekuur MTC de Fysioclub weer van start

Een nieuw voetbalseizoen is begonnen. Ondanks deze gekke tijd zal het blessurespreekuur weer van start gaan. Via deze mail geef ik jullie meer informatie over het blessurespreekuur, met het vriendelijke verzoek deze informatie te delen met de spelers in jullie team.

Doel: Het vroegtijdig beoordelen van een blessure middels een kort vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt bekeken hoe de voetballer het snelst weer klachtenvrij kan voetballen. Dit kan bestaan uit adviezen, rekoefeningen of doorverwijzing naar de fysiotherapie voor uitgebreidere revalidatie. 

Wanneer: Het blessurespreekuur is elke maandag van 17:00u-18:00u. Het onderzoek duurt 15 minuten en is kosteloos. Er zijn dus per week zes mogelijkheden. 

Locatie: Het blessurespreekuur vindt plaats in kleedkamer 4 bij Amsvorde 

Eenvoudig aanmelden: Spelers kunnen zich aanmelden via een online aanmeldsysteem: https://outlook.office365.com/owa/calendar/FysioClubsupport@mtcdefysioclub.nl/bookings/inschrijven. 

Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur (vermeld hierbij duidelijk dat het gaat om het blessurespreekuur voor Amsvorde). Ook buiten het wekelijkse blessurespreekuur op de vereniging zijn spelers / leden van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens de training blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet spelen van een speler op de wedstrijddag.

Coronaproof:

Indien het jeugdlid COVID-19 symptomen heeft of huisgenoten met vastgestelde COVID-19 is het NIET toegestaan deel te nemen aan het consult. Laat het jeugdlid zich melden bij de GGD. Ik hoop op een fijne samenwerking waarbij we met z’n allen het blessureleed  dit seizoen kunnen minimaliseren. 

Met sportieve groet, 

Martijn Wijers

Fysiotherapeut / Msc. Manueel therapeut.

MTC De Fysioclub

martijn.wijers@fysioclub.nl

033-453 1677

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp