Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Amsvorde versterkt selectie

Amsvorde heeft de selectie voor het aankomende seizoen versterkt met een viertal spelers. Met het aantrekken van deze vier spelers is de selectie op peil en heeft hoofdtrainer Rik Klement bij de seizoensstart de beschikking over een volwaardige selectie.
De vier spelers die de selectie komen versterken zijn:
Kevin Velt (24 jaar)
Kevin is als keeper overgekomen van Roda ’46. Hij maakte Rik Klement daar al eens eerder mee als trainer. Hij keepte vorig jaar bij het 1e elftal van Roda ’46. Hij volgt een ALO opleiding en heeft als doelstelling om komend seizoen van waarde te zijn voor het team. Hij wil zoveel mogelijk aan spelen toe komen. Helaas was Kevin niet in staat aanwezig te zijn bij het foto moment. ontbreekt op foto
Charaf Benalla (26 jaar)
Charaf heeft na een rustjaar besloten het voetballen weer op te pakken. Rik Klement wist hem te overtuigen om bij Amsvorde te komen voetballen. Voor zijn rustjaar speelde hij bij Nieuwland in het eerste elftal. Hij is een voorhoede speler die zich op de flanken het comfortabelst voelt. Charaf is 26 jaar en werkt als sportdocent op het ROC Midden Nederland. Hij koos voor Amsvorde met maar een doel, kampioen worden in de vierde klasse.
Nino Koudijs (21 jaar)
Nino speelde vorige jaar bij Hoogland in het eerste elftal. Hij is een echte flankspeler die binnen het team voorin het beste rendeert. Nino kwam bij Amsvorde op de radar door spelers van de huidige selectie. Zij hadden van Nino vernomen dat hij overwoog om voor een andere club te gaan voetballen. Nino studeert aan de sportacademie (Bokkeduinen) en hoopt aankomend schooljaar zijn studie af te ronden. Tijdens zijn debuutjaar op Nimmerdor hoopt Nino kampioen te worden om zodoende met de club naar de derde klasse te kunnen promoveren.
Dilly Hok a Hin (21 jaar)
Dilly is het afgelopen seizoen actief geweest bij NSC Nijkerk. Hij speelde hier in het 1e elftal. Dilly is een echte spits die in de punt van de aanval het meeste tot zijn recht komt. Hij werk momenteel parttime als hovenier nadat hij zijn sportopleiding heeft afgerond. Dilly is zeer gedreven en wil aankomen seizoen laten zien dat hij een echte afmaker is. Zijn doelstelling is om kampioen te worden met Amsvorde en daarbij de grens van 25 gescoorde doelpunten te passeren.
We zijn als vereniging enorm blij met de versterkingen en wensen hen al het beste bij de vereniging.
Op de foto staan van links naar rechts:
Nino Koudijs, Charaf Benalla en Dilly Hok a Hin

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp