Amersfoort-Zuid

Amsvorde presenteert 15e presentatiegids

AMERSFOORT – Ook dit seizoen mogen de leden van Amsvorde op een presentatiegids rekenen. Nummer vijftien in de geschiedenis van de 93-jarige voetbalclub werd zondag op sportpark Nimmerdor gepresenteerd en verspreid, voor aanvang van het eerste thuisduel van Amsvorde 1 in het nieuwe seizoen.

Joske van Beuningen, speelster van MO11 (meisjes onder 11 jaar), mocht als ‘pupil van de week’ het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Joop Dee, plv. voorzitter van Amsvorde.

In het 36 pagina’s tellende kleurenmagazine staat ook dit keer het eerste elftal van de zondagvierdeklasser centraal. Maar naast het vlaggenschip komen andere zaken binnen de club aan de orde, zoals duurzaamheid en sponsoring. Alle leden van de club (ruim 500) kunnen op een exemplaar rekenen.

Het gratis blad is een uitgave van Balt Gmelig Publiciteit. Aan de totstandkoming werkten vormgever Erik Jagt (Jagt Communicatie), fotograaf Rinus van Denderen (Foto van Denderen), Peter Pos (redactie) en Joop Dee (Amsvorde) mee, plus zo’n 30 adverteerders.

 

foto: Rinus van Denderen

[download id=”7013″]

 

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp