Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Amsvorde (nog steeds) rookvrij

Inmiddels is ons sportpark alweer enige tijd aangemerkt als rookvrij terrein.

We zien gelukkig dat het merendeel van onze bezoekers zich hier keurig aan houdt. Maar nu het weer drukker wordt op ons terrein, de kantine weer open mag en er weer lekker veel gevoetbald wordt, constateren wij helaas ook dat een deel van onze leden weer terugvalt in oude gewoontes en dat het terrein voor onze kantine (vaak zelfs letterlijk voor de ingang) gebruikt wordt als rookzone.

Het bestuur van Amsvorde is van mening dat roken en sporten niet samen gaan. Daarom hieronder, ter herinnering, nog even de regels zoals ze gelden op ons terrein:
– Het sportpark is aangemerkt als rookvrij. Dit betekent dus dat er NIET gerookt mag worden op ons terras, langs de velden en ook NIET op de strook voor onze kantine/kleedkamers/fietsenstalling.
– wil je echt perse roken? Dan hebben wij een rookhokje staan aan de achterzijde van de kleedkamers (boskant). Dit is de ENIGE plek waar roken (nu nog) is toegestaan. Op termijn zal ook dit rookhokje verdwijnen en ons sportpark voor 100% rookvrij zijn.

Wij begrijpen dat het mede vanwege ieders lange afwezigheid op de club weer even wennen is, vandaar nog even bovenstaande reminder.
Het bestuur verwacht dat een ieder zich aan de geldende regels zal houden en onze vrijwilligers niet voor politieagent hoeven te spelen. Alvast dank voor jullie medewerking.

 

Deel dit bericht

Deel op facebook
Deel via whatsapp