Welkom bij V.V. Amsvorde

Volg ons

Amsvorde – Nederlands Elftal voor Doven en Slechthorenden.

Opnieuw kan er een bijzonder verhaal toegevoegd worden aan onze prachtige vereniging in Amersfoort-Zuid.
4 juli speelde ons 1e elftal, als afsluiting van de pre-voorbereiding, een wedstrijd tegen het Nederlands Elftal voor Doven en Slechthorenden.
Een bijzondere ervaring voor zowel de spelers als de scheidsrechter omdat er bij een ingreep door de leidsman naast de bekende fluit, ook gebruik gemaakt diende te worden van een grensrechtersvlag. Na een gezamenlijke lunch, grote complimenten weer voor onze chef-kok Hans, werd er iets na 14.00 afgetrapt.
Al snel werd duidelijk dat Amsvorde voetballend de bovenliggende partij was en dankzij doelpunten van Michael en Dilly stond er een 2-0 ruststand op he scorebord. Na de rust een meer gelijkopgaande wedstrijd. Amsvorde grossierde vooral voorin in fouten en een goed uitgespeelde counter bracht de tegenstander terug in de wedstrijd.
Tegelijk met het invallen van de regen 5 minuten voor tijd, vielen er na 40 minuten flipperkastvoetbal toch nog 2 mooie doelpunten te noteren: Said rondde een solo zeer bekwaam af en Gijs zorgde met een prachtige stift voor het slotakkoord.
Zo won Amsvorde deze bijzondere, maar vooral zeer sportieve wedstrijd uiteindelijk met 4-1. Vor ons 1e elftal is het nu tijd voor de zomerstop. Op zaterdag 14 augustus zijn de mannen van trainer Rik Klement weer te bewonderen, wanneer zij aan een toernooi deelnemen bij HVC.
Fijne zomervakantie gewenst namens de selectie!