Facebook

🎥 | Afgelopen vrijdag sloten we het eerste jaar van de voetbalacademie af. Bart Ramselaar reikte de deelnemende kinderen een certificaat uit! De sfeerimpressie werd gemaakt door Emile van de Sande. Post vooral je comment.

Sfeerimpressie voetbalacademie

🎥 | Afgelopen vrijdag sloten we het eerste jaar van de voetbalacademie af. Bart Ramselaar reikte de deelnemende kinderen een certificaat uit! De sfeerimpressie werd gemaakt door Emile van de Sande. Post vooral je comment.

Geplaatst door vv Amsvorde op zondag 22 april 2018

⚽️ Geslaagde afsluiting voetbalacademie ⚽️

Het was gister mooi om te zien hoe trots de kinderen van de techniektraining waren toen zij het diploma uit handen van Bart Ramselaar overhandigd kregen.

Foto’s en sfeervideo volgen snel...

De aandacht die De Stad Amersfoort hiervoor had is alvast te lezen in het onderstaande artikel

http://destadamersfoort.nl/sport/ramselaar-bezorgt-zestig-talenten-een-onvergetelijke-dag-430600

👊🏻 IEDEREEN IS WELKOM! 👊🏻

We hebben enkele vragen gekregen over de uitreiking vanmiddag. De belangrijkste vraag is telkens; of het ook mogelijk is voor niet deelnemende kinderen om te komen kijken naar de bekende voetballer?

We zijn als vereniging enorm trots dat we vanmiddag een bekende voetballer te gast hebben op Nimmerdor. En natuurlijk mogen alle leden komen kijken om hier getuigen van te zijn. Hoe meer mensen aanwezig hoe leuker het zal worden.

De uitreiking is van 16:45-17:15. In de vorige post werd al duidelijk dat het een speler van PSV betreft maar we weten nog niet welke.....

We kunnen verklappen dat hij sinds augustus 2016 bij PSV speelt. PSV betaalde ongeveer 4.300.000 euro aan Utrecht om hem over te nemen. Ook dit jaar stond hij vele malen in de basis en heeft zo een aandeel gehad in het kampioenschap.

🎊🎉 GROOT NIEUWS 🎉🎊

Gister lieten we al een stukje zien van het shirt dat uitgereikt zal worden aan de deelnemers van de technieklessen en vandaag doen we daar nog een schepje boven op!

We kunnen met trots bekendmaken dat de persoon die het diploma en en shirt komt uitreiken afgelopen zondag met zijn teamgenoten kampioen van Nederland is geworden.....

👀 sneak preview 👀

Morgen is de laatste techniek training van de voetbalacademie van dit seizoen. Alle deelnemende kinderen krijgen morgen een diploma en aandenken (T-Shirt) uitgereikt door een mystery guest! Op de foto alvast een klein voorproefje van het shirt.

Facebook photo

Op de foto de pupil van de week Stijn Weijzen voor de wedstrijd tegen s Graveland die met 2-0 werd gewonnen. De pupil van de week wordt gesponsord door Pannenkoeken restaurant de Kabouterhut en de vrienden van onze jeugd

Facebook photo

Aankomende zondag spelen onze mannen weer op Nimmerdor. De laatste weken heeft het team het zwaar en dus kunnen ze alle steun gebruiken. Kom daarom zondag kijken en steun het elftal!

Facebook photo

Inschrijven via deze link: https://inschrijven.tournify.nl/vv-amsvorde

Facebook photo

🌳AMSVORDE GAAT OP GROENE TOER🌳

Gister is tijdens de BLV gestemd over de aanschaf van zonnepanelen. Van de 16 stemgerechtigden stemden 15 leden voor de aanschaf. Een lid stemde tegen. Met deze uitslag is de aanschaf van de zonnepanelen officieel goedgekeurd door de leden en zal het bestuur de aanschafprocedure voortzetten.

Facebook photo

Nieuwsbrief nummer 4 van maart 2018 is vandaag verstuurd.